Kasumpingan Salira

Bet naha kamari mopohokeun
Saliwang netep kabagjaan cinta
Talaga endah teu kapiara
Astana madu keteureuy pait dina genggerong
Prak teh ayeuna
Hate sono cumarita rasa
Udar -ider dina asmara
Poho sagala iwal ti asmana
Kabuktos, teu wantun nyegat
Kasumpingan salira dina kasimpean hate

Karya: Luthfiah sani (SMA Al-Muhajirin, November 2011)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s