Duh Indung

karya: Lutfiyah Sani Kelas XII Bahasa

Estu kadeudeuh seseg manceg

Ngagulawir di pipir parigi

Tuwuh sepuh nembrakeun iyuh

Ting harewos niiskeun hawatos

Duh Indung,

Kacida welasna meuntas leuweung nu hieum

Bela sora peura kangge putra mantenna

Sagara pangampurana ngabentang mentrang

Lir cimata ibun isuk di ubun daun

Duh Indung,

Majar abdi bakti pangarti

Saestuna can ngahontal bukti kaharti

Salira, nyumponan kahayang teu balitungan

Lir cihujan ngarumpuyuk tutuwuhan

Teu menta bungbuahan

Duh indung,

Taya nu lian iwal ridona

Dijugjug nasujud unggalpeuting

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s